Occelli Butter

Tradizione Italiana e Lavorazione Artigianale

Il burro Beppino Occelli è fatto conpanna dolce di centrifuga scremata da latte rigorosamente italiano.
Con la centrifugail burro viene prodotto direttamente dal latte fresco: prima il latte è sottoposto ad alcuni processi di filtrazione, poi ad unacentrifugazione ad una velocità di centrifuga molto alta, che permette alla materia grassa di separarsi dal latte magro.

Lalavorazione dei panetti eseguita a mano con i calchi, rende il Burro non solo buono da mangiare ma anche bello da vedere.

Butter changes color depending on the season: in spring and summer it takes on a slightly straw-colored hue thanks to the animals' diet, while in winter it becomes whiter.

1st placeIn tests of European butters, The Guardian, GB 2002

"it's so good you can eat it by itself"

Quality Award 2021*Tests conducted on 300 consumers by Marketing Consulting

"Rewarded by Italians for its quality"

1st placeTest of the thirteen best butters in the world, Wine Spectator, USA, 2000

"Beppino Occelli's butter should be enjoyed possibly raw on a piece of bread, it is by far my favorite"